Urban Beach volleyball Cup 7-8 juli

Hej alla medlemmar,

Här följer lite Information gällande Swedish Beach Tour.

Tyvärr fick vi inte beviljat det bidrag som krävs för att genomföra sverige tour tävlingen. Däremot har vi fått beviljat ett lägre belopp och kommer därför att hålla ett mindre event på ribban under denna helg (7-8 juli) istället!

Gatukontoret kommer att hålla ett event som heter Urban Beach under hela juli månad som vi kommer att vara en del av. Därmed ser vi stora möjligheter att arrangera ett eget event under denna period. Vi har alltså beslutat att tidigarelägga vår Urban Beach Cup och då med en namnändring till Urban Beach volleyball Cup (UBV cup). Eventet kommer att se lite annorlunda ut jämfört med tidigare år. Vi kommer att ha challenger och mixtävling nere på ribban den 7-8 juli.

Helgen därpå den 14-15 juli kommer vi att förflytta oss till Västra hamnen där vi har en Open svart och en Open grön.

För att göra detta event lika bra som tidigare år behöver vi fortfarande er medlemmars hjälp. Vi har en del som anmält sig villiga till att hjälpa till som funktionärer vid en SBT och vi hoppas att många av er fortfarande är intresserade av att hjälpa till. Dessutom för att det ska bli den där extra guldkanten på eventet söker vi nu folk/företag som vill vara med och sponsra eventet på något sätt. Känner du någon eller har du någon bra idé kring detta så hör gärna av dig till info@malmobeachvolley.se