Urban Beach volleyball Cup 7-8 juli

Hej alla medlemmar,

Här följer lite Information gällande Swedish Beach Tour.

Tyvärr fick vi inte beviljat det bidrag som krävs för att genomföra sverige tour tävlingen. Däremot har vi fått beviljat ett lägre belopp och kommer därför att hålla ett mindre event på ribban under denna helg (7-8 juli) istället!

Gatukontoret kommer att hålla ett event som heter Urban Beach under hela juli månad som vi kommer att vara en del av. Därmed ser vi stora möjligheter att arrangera ett eget event under denna period. Vi har alltså beslutat att tidigarelägga vår Urban Beach Cup och då med en namnändring till Urban Beach volleyball Cup (UBV cup). Eventet kommer att se lite annorlunda ut jämfört med tidigare år. Vi kommer att ha challenger och mixtävling nere på ribban den 7-8 juli.

Helgen därpå den 14-15 juli kommer vi att förflytta oss till Västra hamnen där vi har en Open svart och en Open grön.

För att göra detta event lika bra som tidigare år behöver vi fortfarande er medlemmars hjälp. Vi har en del som anmält sig villiga till att hjälpa till som funktionärer vid en SBT och vi hoppas att många av er fortfarande är intresserade av att hjälpa till. Dessutom för att det ska bli den där extra guldkanten på eventet söker vi nu folk/företag som vill vara med och sponsra eventet på något sätt. Känner du någon eller har du någon bra idé kring detta så hör gärna av dig till info@malmobeachvolley.se

Personuppgiftsbehandlingar

Hej,

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: http://www.malmobeachvolley.se/om-mbc/gdpr/

//Styrelsen för Malmö Beachvolley Club

 

Spela på söndag

Hej alla medlemmar!

Helgens Open Svart ställs in pga för få anmälda deltagare. Samma turnering skulle verkat som praktikdel för helgens domarutbildning som 7st medlemmar från klubben skall genomföra (domarutbildade medlemmar är en förutsättning för att vi ska kunna växa som klubb och anordna större tävlingar) därför söker vi nu frivilliga spelare som kan tänka sig att ställa upp och spela på söndag.

Plats: Malmö Beach Arena, Västra Hamnen
Tid: Kl. 10.30 nu på söndag

Spelare på alla nivåer är välkomna att anmäla sig! Vi delar in er i grupper så ni får spela mot lagom tufft motstånd.

Skicka ett mejl till info@malmobeachvolley.se om du och din partner vill vara med! Om det finns någon som vill vara med men som söker partner är ni också varmt välkomna att höra av er.

Ps. Bra träning och förtur på banorna!

Tränarräkning och utvärdering

Hej,

Nu står sommarsäsongen inför dörren och vårterminen har därmed nått sitt slut.

Du som har varit tränare fyller i din tränarräkning via denna länk. Senast 6 maj vill vi ha din tränarräkning, annars förfaller pengarna klubben.

Vi vill även att du fyller i en utvärdering för gruppen som du har tränat (om du inte redan gjort det). Detta hjälper oss för vårt framtida arbete när vi sätter grupperna. Tränarutvärdering

Tack för denna terminen och vi uppskattar ditt jobb som tränare!

Mvh styrelsen

Anmälan sommarträning 2018

Nu närmar vi oss sommaren och årets sommarträning. Från maj till augusti kommer träningarna att hållas efter kontorstid måndag-torsdag.  Är du ny i beachvolley så är du välkommen att anmäla dig, du anmäler dig till perioden maj-juni, eller juli-augusti (dvs. 8 träningar för en period och priser enligt nedan). Alla nivåer är välkomna!

PRIS TRÄNING (1 träningsperiod = 8 träningstillfällen):

  • Befintlig medlem 895 kr
  • Ny medlem 1095 kr

TRÄNINGSTIDER:

  • 17:30-19:00, eller
  • 19:00-20:30 (i augusti tidigareläggs passen 30 min)

PLATS:

  • Gamla IP (alternativt västra hamnen eller Ribban, vid T-bryggan)

ANMÄLAN:

OBS! Din anmälan är bindande och gäller i mån av plats.

Sista anmälningsdag är 6:e April.

TRÄNARE:

Vi behöver även tränare för sommarens träningar. Du som är intresserad av att vara tränare anmäler dig här:

 

Swedishbeachtour i Malmö 2018?

Hej alla medlemmar,

Tack för ett trevligt årsmöte! Vi pratade en hel del om hur vi behöver få våra medlemmar till att engagera sig i föreningens fortsatta utveckling och här kommer en möjlighet.

Vi har som klubb fått erbjudande om att hålla i ett evenemang för Swedish Beach Tour, (tävling för sverigeeliten). I sommar den 6-8 juli. Men för att vi ska kunna gå vidare med denna fantastiska möjlighet måste vi först förankra intresset att hjälpa till med eventet med alla medlemmar.

Vi kommer behöva funktionärer som hjälper till med uppbyggnad, nedmontering administration och matcher (domare, bollrullare etc).

För att detta ska vara möjligt att genomföra vill vi ha:

  • minst 5 personer som under 5 juli kan var med under uppbyggnad
  • minst 3 personer som hjälper till med administration under tävlingsdagarna 6-8 juli
  • minst 5 personer som hjälper till söndag eftermiddag med nedmontering

Dessutom hade det varit önskvärt med:

  • 3-5 personer med domarutbildning eller som kostnadsfritt kan få utbildning
  • Så många som möjligt (förslagsvis juniorer) som kan hjälpa till som bollrullare någon eller flera av dagarna 6-8 juli

Styrelsen ser det som en stor möjlighet både genom att visa upp vår fantastiska sport och inte minst möjligheten att etablera oss på ribban.

Skicka omedelbart ett mejl till info@malmobeachvolley.se och skriv vad du kan bidra med, senast fredag den 16 mars då vi måste lämna besked asap!

/Styrelsen

#mbcfamiljen

Årsmöteshandlingar

Den 3 mars är det dags för årsmöte!

Nedan hittar ni aktuella handlingar, läs gärna igenom dessa innan mötet.

Styrelsen tog även fram en enkät inför förra årsmötet, med syfte att få en indikation om vad våra medlemmar anser att klubben har för värdegrund och vision. Styrelsen ville få en uppfattning om hur våra medlemmar önskar att vi ska arbeta framöver. Vi har fick in 104 svar och nedan ser du resultatet. Vi har arbetat fram ett första utkast till MBC:s värdegrund, se nedan.