Anmälan höstträning 2018

Hej på er,

Medlemsdag

Välkomna på medlemsdag 2 augusti i västra hamnen, start kl 13.00 Det blir spel och härligt häng. Läs mer här: https://www.facebook.com/events/1492207140880131/

Höstträning

Inför hösten kommer Hyllie Sportcenter att renoveras vilket innebär att höstens träningar inomhus kommer att utebli. Vi vill däremot erbjuda träning utomhus, läs mer om priser, villkor och anmäl er här. OBS, kort anmälan, sista anmälningsdag 19/8!

När hallen är klar kommer vi att bjuda in till tävlingar och andra sociala evenemang.

Frågor eller funderingar, hör av er till info@malmobeachvolley.se 

Vänliga hälsningar, Styrelsen

Urban Beach volleyball Cup 7-8 juli

Hej alla medlemmar,

Här följer lite Information gällande Swedish Beach Tour.

Tyvärr fick vi inte beviljat det bidrag som krävs för att genomföra sverige tour tävlingen. Däremot har vi fått beviljat ett lägre belopp och kommer därför att hålla ett mindre event på ribban under denna helg (7-8 juli) istället!

Gatukontoret kommer att hålla ett event som heter Urban Beach under hela juli månad som vi kommer att vara en del av. Därmed ser vi stora möjligheter att arrangera ett eget event under denna period. Vi har alltså beslutat att tidigarelägga vår Urban Beach Cup och då med en namnändring till Urban Beach volleyball Cup (UBV cup). Eventet kommer att se lite annorlunda ut jämfört med tidigare år. Vi kommer att ha challenger och mixtävling nere på ribban den 7-8 juli.

Helgen därpå den 14-15 juli kommer vi att förflytta oss till Västra hamnen där vi har en Open svart och en Open grön.

För att göra detta event lika bra som tidigare år behöver vi fortfarande er medlemmars hjälp. Vi har en del som anmält sig villiga till att hjälpa till som funktionärer vid en SBT och vi hoppas att många av er fortfarande är intresserade av att hjälpa till. Dessutom för att det ska bli den där extra guldkanten på eventet söker vi nu folk/företag som vill vara med och sponsra eventet på något sätt. Känner du någon eller har du någon bra idé kring detta så hör gärna av dig till info@malmobeachvolley.se

Personuppgiftsbehandlingar

Hej,

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: http://www.malmobeachvolley.se/om-mbc/gdpr/

//Styrelsen för Malmö Beachvolley Club

 

Spela på söndag

Hej alla medlemmar!

Helgens Open Svart ställs in pga för få anmälda deltagare. Samma turnering skulle verkat som praktikdel för helgens domarutbildning som 7st medlemmar från klubben skall genomföra (domarutbildade medlemmar är en förutsättning för att vi ska kunna växa som klubb och anordna större tävlingar) därför söker vi nu frivilliga spelare som kan tänka sig att ställa upp och spela på söndag.

Plats: Malmö Beach Arena, Västra Hamnen
Tid: Kl. 10.30 nu på söndag

Spelare på alla nivåer är välkomna att anmäla sig! Vi delar in er i grupper så ni får spela mot lagom tufft motstånd.

Skicka ett mejl till info@malmobeachvolley.se om du och din partner vill vara med! Om det finns någon som vill vara med men som söker partner är ni också varmt välkomna att höra av er.

Ps. Bra träning och förtur på banorna!