Aktivera licens

Varför behöver du tävlingslicens?

Tävlingslicens krävs för att deltaga i rankinggrundande tävlingar sanktionerade av Svenska Volleybollförbundet. När du har licens ingår du i volleybollförbundets olycksfallsförsäkring under alla event som ordnas av MBC eller som annars sanktioneras av förbundet. Du behöver inte tävlingslicens för att delta i klubbens aktiviteter såsom ”Kung Av Sand” eller Seriespelet.

Kostnad för tävlingslicens

Som medlem i MBC har du rätt att få en tävlingslicens. Medlemskapet i klubben är en förutsättning för att skaffa tävlingslicens. Avgift för medlemskap gäller per helår (201x.01.01 – 201x.12.31) och kostar 450 kr för seniorer (från året då du fyller 20 år) respektive 300 kr för juniorer. Är du ny i klubben eller av annan anledning inte har betalat medlems- och licensavgift meddela detta då genom att bocka i det i formuläret så skickas faktura ut till dig.

När aktiveras din tävlingslicens?

Först när din inbetalning är gjord har du möjlighet att få din tävlingslicens aktiverad. MBC är en ideell förening utan anställda och administrationen sköts så snabbt som är möjligt och ber dig därför ha överseende med att det ibland kan ta upp till en vecka innan din tävlingslicens är aktiverad. Tänk därför på att betala avgiften för medlemskapet i god tid och fyll i ovan formulär minst en veckan innan du ska anmäla dig till tävling för att vara säker på att din licens är klar till det är dags att anmäla sig.

Text uppdaterad: 28 sep, 2016.

 

 

developed by dodanon