TRÄNA

På hemsidans förstasida hittar du hur du anmäler dig

 

Vårträning 2018

Spelare på alla nivåer tränar på Hyllie Sportcenter under vardagskvällar mellan 17:30-22:00, under ledning av klubbens egna tränare. För dig som är intresserad av att vara med i en träningsgrupp ber vi dig gilla vår FB-sida för hålla dig uppdaterad på när anmälan öppnar och ta del av andra nyheter.

Sommarträning

Vår sommarträning är öppen för alla som är intresserade av att träna beachvolleyboll och är bekväm med grunderna. Från maj till augusti håller vi i utomhusträning under framförallt kvällstid. Du väljer mellan att träna en eller två gånger per vecka. Träningen hålls av klubben tränare samt till viss del gästtränare.

Grundkurs i beachvolleyboll

Nu har DU chansen att prova på beachvolleyboll och komma igång med grundtekniken. Under ledning av våra erfarna tränare, tillsammans med en grupp andra deltagare få testa,  kommer du att träna och spela beachvolleyboll. Under sommaren håller vi intensivkurser på en vecka utomhus och under vår- och vinterhalvåret kan du anmäla dig till våra nybörjarkurser och träna inomhus på Hyllie Sportcenter en gång i veckan.

Fortsättningskurs

För dig som har deltagit i någon av våra grundkurser under sommaren ger vi möjligheten att fortsätta träna. Har du inte möjlighet att träna mer under sommaren kan du anmäla dig till vinter- och vårträningen.

 

 

developed by dodanon