Anmäl dig till tävling

I Svenska Volleybollförbundets säsongskalender är datum och tider för säsongens tävlingar angivna. Du anmäler dig via säsongskalendern (profixio) och en giltig tävlingslicens för båda spelare krävs för att kunna anmäla laget. För Open-tävlingar är det först till kvarn som gäller om tävlingen är full. Vid Challenger är det ”entry points” samt eventuella wild cards som avgör om ni får spela eller ej. För att tävla krävs en svensk tävlingslicens, kostnaden för tävlingslicensen ingår i ditt medlemskap som senior och kostar 150 kr för barn- och ungdom. Du måste aktivera den innan du anmäler dig.

Se anmälan - instruktioner nedan

Aktivera tävlingslicens

Säsongskalender 2022 (Svenska volleybollförbundet)

Kostnad och betalning

Din anmälan är först godkänd när betalningen är genomförd. Vid Open-tävlingar är det först till kvarn vid anmälan som gäller. För Challenger räcker det att betalningen är gjord före det att anmälan är stängd.
 

Avanmälan

För att en avanmälan ska vara giltig ska den meddelas till tävlingsledaren innan anmälningstiden är slut eller mot uppvisande av sjukintyg. Uppfylls inget av dessa krav har arrangören rätt att behålla anmälningsavgiften.

MBCs tävlingar

MBC:s tävlingar spelas antingen på de sex planerna vid Scaniabadet i Västra Hamnen, Malmö IP inne i stan eller på Ribersborgstranden vid T-bryggan. Tävlingsplatsen anges Facebook-eventet inför tävlingen.

TÄVLINGAR I HÖST 2021

31 OKTOBER         Open svart Herr

21 NOVEMBER      Open svart Dam

19 DECEMBER      Open Mix

​Information från Svenska volleybollförbundet m.m.

Instruktioner - anmälan i profixio

Att anmäla sig till en tävling kräver en aktiv tävlingslicens samt anmälan och betalning till den specifika tävlingen, nedan är en manual där det förklaras i steg för steg.

  1. Aktivera din tävlingslicens på under Tävling > aktivera tävlingslicens.

  2. Fyll i formuläret och klicka på ”Submit”, inom 3-4 dagar bör din licens vara aktiverad.

  3. Gå till ”Säsongskalender FX” i Profixio.

  4. Klicka du på den tävling du vill anmäla dig till, se bild 1 nedan.

  5. Du kommer då till en översikt för tävlingen med information om hur du betalar. Klicka på ”Anmälan”.

  6. Logga in - eller registrera dig om du inte redan skapat ett konto.

  7. Klicka på ”Anmäl lag”.

  8. Välj åldersgrupp (klass: dam, herr eller mix) och leta sen upp dig själv och din tävlingspartner i listan.

  9. Om du inte hittar dig själv i listan betyder det att din licens inte aktiverats än. Om det gått mer än 3-4 dagar sen du utförde steg 1-2, skicka ett påminnelsemail till info@malmobeachvolley.se.

välj tävling.PNG

Bild 1 - Översikt över tävlingar

Ni är nu anmälda till tävlingen men ni måste betala anmälningsavgiften innan deadline för att vara säkra på att komma med! Gå tillbaka till sidan med information om tävlingen (steg 5) för information om betalning.

Betalning

Information om betalning finns på informationssidan för tävlingen (steg 5). Tävlingar i MBCs regi betalas via Paypal, spelaren ansvarar för att man har ett fungerande konto samt att betalningen sker innan utsatt tid för ”Sista anmälningsdag”.

 

Först till kvarn

För Open är det först till kvarn som gäller oavsett rankingpoäng, när antalet deltagare nått sitt maxtal är tävlingen full. Man kan fortfarande anmäla sig om ifall att det blir avanmälningar pga t.ex. skador, undantagsvis så utökas antalet deltagare om förutsättningarna för tävlingen tillåter det.

Uppdaterad 2021-06-01