Träna med MBC - barn och ungdom

Malmö Beachvolley Club arrangerar träning året om för barn-och ungdomar upp till 20 år. Du kan välja mellan 1 eller 2 pass i veckan. Under sommarmånaderna (maj-juli) spelar vi utomhus och under vinterhalvåret spelar vi inomhus på Hyllie Sportcenter. 

SOMMAR 2022 - maj-juli

Anmälan till sommarterminen 2022 stängdes den 25 mars. Du kan skicka in en sen anmälan via länken nedan. Maila oss i så fall på info@malmobeachvolley.se efter du skickat in din anmälan. Vi kan inte garantera en plats, men gör vårt bästa.

TRÄNINGSPERIOD: 2 maj - 24 juli

PLATS: Hästhagen IP (från och med 23 maj pga försening med planerna)

VÅRTERMINEN 2022 - pågående

TRÄNINGSPERIOD: 10 januari - 17 april

PLATS: Hyllie Sportcenter, Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö

TIDER: Se schema.

VIKTIG NÄR DU ANMÄLER DIG

  • Vi försöker skapa så jämna grupper som möjligt vad gäller ålder och nivå. Det kan hända att vi får in lite för få anmälningar i en viss åldersgrupp och då gör vi sammanslagningar mellan flera åldersgrupper. 

  • Om det är någon dag du vet att du inte kan träna så skriv gärna det i formuläret. Din anmälan är annars bindande och gäller i mån av plats.

  • Tänk på att närvaro krävs om du är anmäld till en grupp. Är du sjuk måste tränare kontaktas inför träning. Kan inte deltagaren själv ansvara för kommunikation med tränare ska målsman närvara vid första träning för att samordna med tränare hur ni kommunicerar. Kommunikation sker vanligen via messenger eller sms. 

  • Träning sker i alla väder under sommaren. Enda undantaget är åska och storm.