Bli medlem i MBC

Som medlem i MBC blir du inbjuden att ta del i de aktiviteter som klubben erbjuder. Du kan med andra ord vara medlem utan att delta i någon träningsgrupp. Du kan delta i klubbens träningsverksamhet, Kung Av Sand och vara med i klubbens seriespel under vinterhalvåret. MBC arrangerar en julfest varje år där klubbens medlemmar bjuds in. Som medlem har du även rätt till en tävlingslicens som gör att du kan delta i beachvolleybolltävlingar sanktionerade av Svenska Volleybollförbundet.

Hur blir jag medlem?

Avgift för medlemskap gäller per helår (1 jan-31 dec) och kostar 450 kr för seniorer (från året då du fyller 20 år) och 50 kr för barn-och ungdom. Vill du tävla ansöker du om tävlingslicens. Tävlingslicensen ingår i medlemsavgiften för seniorer och kostar 150 kr för barn-och ungdom.

Tävlingslicens

 

Är du ny i klubben eller av annan anledning inte har betalat medlems- och licensavgift meddela detta då genom att bocka i ”Nej, skicka faktura till mig…” i formuläret länkat ovan så skickas faktura ut till dig. Om du har skyddad identitet ber vi dig kontakta klubben på info@malmobeachvolley.se

Varmt välkomna!