Träna med MBC - barn och ungdom

Malmö Beachvolley Club arrangerar träning året om för barn-och ungdomar upp till 20 år. Du kan välja mellan 1 eller 2 pass i veckan. Under sommarmånaderna (maj-augusti) spelar vi utomhus och under vinterhalvåret spelar vi inomhus på Hyllie Sportcenter. 

Priser och Medlemsavgift


Nedan priser är totalt prisbelopp för hela träningsperioden. SOMMARTRÄNING Barn- och ungdom (upp till 14 år)
150 kr 1 gång/vecka, 1h/pass
300 kr 2 gånger/vecka, 1h/pass ​​ Juniorer (mellan 14-20 år):
250 kr 1 gång/vecka, 1,5h/pass
500 kr 2 gånger/vecka, 1,5h/pass HÖST- OCH VÅRTRÄNING Barn- och ungdom (upp till 14 år)
245 kr 1 gång/vecka, 1h/pass
445 kr 2 gånger/vecka, 1h/pass Juniorer (mellan 14-20 år):
495 kr 1 gång/vecka, 1,5h/pass
895 kr 2 gånger/vecka, 1,5h/pass Utöver detta tillkommer 50kr för medlemskap i klubben för de spelare som inte redan är medlemmar, medlemskapet gäller hela året. Vill du tävla tillkommer en avgift för tävlingslicens på 150 kr.
Bindande anmälan


Din anmälan är bindande vilket betyder att du inte kan ta tillbaka din anmälan efter deadline för anmälan gått ut. Giltig anledning till avanmälan är:

  • Skada med läkarintyg
  • Graviditet som hindrar träning
  • Fått jobb på annan ort
Endast om du angett krav på träningstid/dag, och vi inte kan uppfylla detta, kan du dra tillbaka din anmälan. Vi kommer i så fall att kontakta dig. Läs mer i våra träningsvillkor: MBCs träningsvillkor
Träningen är uppdelad i fyra terminer


På vardagar förläggs träningarna under eftermiddagen, som tidigast 16:00 och som senast 17:30. De kan även komma att förläggas lördagar och söndagar, från kl. 10:00. HÖST- OCH VÅRTERMINEN Under höst och vår spelar vi beachvolley inomhus på Hyllie Sportcenter. Höstterminen sträcker sig från september till december. Vårterminen sträcker sig från januari till april. SOMMAR MAJ/JUNI OCH JULI/AUGUSTI Sommarträningen är uppdelad i två perioder, med 8 eller 16 tillfällen per period (beroende på om du spelar en eller två gånger i veckan). Du gör en anmälan per period. Under sommaren spelar vi utomhus (nästan oavsett väder) på Malmö IP eller i Västra hamnen. Se i schemat vart din grupp spelar. OBS! Under perioden juli-augusti är det ofta färre medlemmar som tränar. Nivå och åldrar i grupperna kan därför variera något.
Faktura och betalning


I samband med träningsstart kommer vi att skicka ut fakturor till anmälda medlemmar via den email du anmälde dig till. Om du har obetalda fakturor kommer vi inte kunna erbjuda dig en plats i kommande termin.
Träningsgrupper och schema


Träningsgrupper och schema Grupper och schema skickas ut via email cirka 2 veckor innan träningsstart. Håll även koll på Facebook och instagram! Malmö Beachvolley på Facebook Malmö Beachvolley på Instagram

ANMÄLAN HT21

 

Anmälan för HT2021 är stängd och grupperna är fulla. Du som skickat in en sen anmälan kommer få besked via email om det skulle bli en plats ledig.

TRÄNINGSPERIOD: 13 september - 19 december

PLATS: Hyllie Sportcenter, Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö

TIDER: Kan komma att förläggas alla dagar. Se schema.

ANMÄLAN VT22

Anmälan för vårterminen 2022 öppnar i november/december.

VIKTIG NÄR DU ANMÄLER DIG

  • Vi försöker skapa så jämna grupper som möjligt vad gäller ålder och nivå. Det kan hända att vi får in lite för få anmälningar i en viss åldersgrupp och då gör vi sammanslagningar mellan flera åldersgrupper. 

  • Om det är någon dag du vet att du inte kan träna så skriv gärna det i formuläret. Din anmälan är annars bindande och gäller i mån av plats.

  • Tänk på att närvaro krävs om du är anmäld till en grupp. Är du sjuk måste tränare kontaktas inför träning. Kan inte deltagaren själv ansvara för kommunikation med tränare ska målsman närvara vid första träning för att samordna med tränare hur ni kommunicerar. Kommunikation sker vanligen via messenger eller sms. 

  • Träning sker i alla väder under sommaren. Enda undantaget är åska och storm.

Uppdaterad 2021-08-31