Träna med MBC - barn och ungdom

Malmö Beachvolley Club arrangerar träning året om för barn-och ungdomar upp till 20 år. Du kan välja mellan 1 eller 2 pass i veckan. Under sommarmånaderna (maj-augusti) spelar vi utomhus och under vinterhalvåret spelar vi inomhus på Hyllie Sportcenter. 

ANMÄLAN VT22

 

Anmälan för vårterminen 2022 är nu öppen!

DEADLINE: 23 november

TRÄNINGSPERIOD: 10 januari - 17 april

PLATS: Hyllie Sportcenter, Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö

TIDER: Se schema.

ANMÄLAN SOMMARPERIOD 1 MAJ/JUNI

Anmälan för maj/juni öppnar i mars/april.

VIKTIG NÄR DU ANMÄLER DIG

  • Vi försöker skapa så jämna grupper som möjligt vad gäller ålder och nivå. Det kan hända att vi får in lite för få anmälningar i en viss åldersgrupp och då gör vi sammanslagningar mellan flera åldersgrupper. 

  • Om det är någon dag du vet att du inte kan träna så skriv gärna det i formuläret. Din anmälan är annars bindande och gäller i mån av plats.

  • Tänk på att närvaro krävs om du är anmäld till en grupp. Är du sjuk måste tränare kontaktas inför träning. Kan inte deltagaren själv ansvara för kommunikation med tränare ska målsman närvara vid första träning för att samordna med tränare hur ni kommunicerar. Kommunikation sker vanligen via messenger eller sms. 

  • Träning sker i alla väder under sommaren. Enda undantaget är åska och storm.

FAQ - Frågor och svar:

Vad kostar det?


Nedan priser är totalt prisbelopp för hela träningsperioden. SOMMARTRÄNING Uppdateras inom kort HÖST- OCH VÅRTRÄNING 1 gång/vecka Nybörjare barn: 700 kr KUL yngre: 500 kr KUL unga: 700 kr 2 gånger/vecka SATS unga: 1400 kr Utöver detta tillkommer 50kr för medlemskap i klubben för de spelare som inte redan är medlemmar, medlemskapet gäller hela året. Vill du tävla tillkommer en avgift för tävlingslicens på 150 kr.
Är anmälan bindande?


Ja, din anmälan är bindande vilket betyder att du inte kan ta tillbaka din anmälan efter deadline för anmälan gått ut. Giltig anledning till avanmälan är:

  • Skada med läkarintyg
  • Graviditet som hindrar träning
  • Fått jobb på annan ort
Endast om du angett krav på träningstid/dag, och vi inte kan uppfylla detta, kan du dra tillbaka din anmälan. Vi kommer i så fall att kontakta dig. Läs mer i våra träningsvillkor: MBCs träningsvillkor
Hur är träningen uppdelad under året?


På vardagar förläggs träningarna under eftermiddagen, som tidigast 16:00 och som senast 17:30. De kan även komma att förläggas lördagar och söndagar, från kl. 10:00. HÖST- OCH VÅRTERMINEN Under höst och vår spelar vi beachvolley inomhus på Hyllie Sportcenter. Höstterminen sträcker sig från september till december. Vårterminen sträcker sig från januari till april. SOMMAR MAJ/JUNI OCH JULI/AUGUSTI Sommarträningen är uppdelad i två perioder, med 8 eller 16 tillfällen per period (beroende på om du spelar en eller två gånger i veckan). Du gör en anmälan per period. Under sommaren spelar vi utomhus (nästan oavsett väder) på Malmö IP eller i Västra hamnen. Se i schemat vart din grupp spelar. OBS! Under perioden juli-augusti är det ofta färre medlemmar som tränar. Nivå och åldrar i grupperna kan därför variera något.
Hur betalar jag?


I samband med träningsstart kommer vi att skicka ut fakturor till anmälda medlemmar via den email du anmälde dig till. Om du har obetalda fakturor kommer vi inte kunna erbjuda dig en plats i kommande termin.
Vart hittar jag träningsrupper och schema?


Träningsgrupper och schema Grupper och schema skickas ut via email cirka 3 veckor innan träningsstart. Håll även koll på Facebook och instagram! Malmö Beachvolley på Facebook Malmö Beachvolley på Instagram
Vilka träningsformer finns det?


Nybörjare barn (12år och uppåt) KUL yngre (7-11 år) KUL unga (11/12-19 år) SATS unga (2 gånger per vecka för dem som spelat minst två terminer)