Information för nya medlemmar

(Är du mellan 10-20 år, titta under fliken Barn och ungdom för mer info)

 

Vad kul att du vill börja spela beachvolleyboll med oss! Under vår och höstterminen tränar vi inomhus på sandplaner och under sommaren njuter vi av att kunna erbjuda utomhusträningar i beachvolleybollens rätta miljö. Du anmäler sig ca 1-2 månader innan terminsstart och blir sedan indelad i grupper beroende på tidigare erfarenheter. Har du tränat lite eller ingen beachvolleyboll organiserat tidigare så rekommenderar vi vår nybörjar/grundkurs där man går igenom grundmomenten, teknik och spelförståelse.

 

Vi sätter ihop grupper utifrån tidigare erfarenheter så att det ska vara en hyfsad jämn nivå, så grundkursen är en bra början för att kunna "tala samma språk" som mer rutinerade spelare. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda "prova på" träningar för vuxna, men vi lovar att ni kommer ha kul på nybörjarkursen.

Inomhusträning (sep-april)

Under inomhussäsongen tränar vi På Hyllie Sportcenter på Bollspelsvägen i Malmö. Spelare på alla nivåer tränar på Hyllie Sportcenter under vardagskvällar mellan 17:30-22:00. För dig som är intresserad av att vara med i en träningsgrupp under vår/höst ber vi dig gilla vår FB-sida för hålla dig uppdaterad på när anmälan öppnar och ta del av andra nyheter.

Utomhusträning (maj-juli)

MBC arrangerar under sommaren träning på Hästhagen IP. Vår sommarträning är öppen för alla som är intresserade av att träna beachvolleyboll och är bekväm med grunderna. Ett fåtal nybörjarkurser ges även under sommaren. Majoriteten av utomhusträningen sker kvällstid. Du väljer mellan att träna en (motion) eller två (sats) gånger per vecka. Träningen hålls av klubbens tränare samt till viss del gästtränare. Håll utkik på vår Facebook i mars/april, där vi lägger ut info om när anmälan öppnar.

Boka bana på Hyllie Sportcenter

Vill ni träna på egen hand är det bara att själva kontakta Hyllie Sportcenter som MBC hyr alla beachvolleyplaner av. Perfekt om ni vill ha extra träning på helgerna eller styra upp en kul aktivitet med vännerna.

 

Information och bokning av banor på Hyllie Sportcenter

DSC_4116.jpg