Höstträning


Hösten i år ser lite annorlunda ut mot vad den brukar. Hyllie Sportcenter kommer att renoveras och vi har därmed erbjudit utomhusträning istället. Grupperna på vardagskvällarna är sammansatta utan tränare och gruppen får köra övningar eller fritt spel. Vi har ännu inte fått svar kring belysningen så vi vet inte hur det kommer att bli i oktober, när det har börjat mörkna ute, men september kommer att genomföras som planerat (priset kommer att ändras om det blir ändringar)

Grupperna som anmält sig till helgträning kommer att ha en tilldelad tränare.

Samtliga grupper kommer att hålla till på Gamla Ip.

Start den 3 september!

Ni som inte har anmält er till hösten får möjlighet att anmäla er till våren igen, då allting ska vara fixat inne på Hyllie Sportcenter.


Utvalda inlägg
Senaste inlägg