• Facebook
  • Instagram
Please reload

Senaste inlägg

Visst längtar vi alla efter att kunna träna inomhus nu när mörkret lagt sig över Malmö? Glädjande besked är att renoveringarna som pågår just nu på Hy...

Anmälan till VT19 är öppen. In och anmäl er senast 11 november.

October 21, 2018

1/2
Please reload

Utvalda inlägg

Hösten är här! Läs om medlemsdag och träningsschema

September 11, 2019

SCHEMA OCH GRUPPER HT19

 

Dags att komma in och slipa på tekniken igen! Vi startar igång höstterminen på måndagen den 16/9 och håller på fram till jul, 21/12.

 

Schema och grupper HT19

 

Vattning av banorna ska göras INNAN er träning och på samtliga pass! Krattning görs efter ert pass samtidigt som nästa träningsgrupp kan sätta igång och vattna INNAN sin träning!

MEDLEMSDAG

Missa inte vår medlemsdag på söndag 15/9 kl 13. Det blir spel med K(D)AS-konceptet dvs. att alla spelar med alla, vilket är väldigt socialt. Alla medlemmar är välkomna och alla nivåer!

Vi vill även poängtera att alkoholintag i samband med idrott bryter mot idrottslivets värden och dessutom våra stadgar. På förekommen anledning vill vi därför meddela att alla våra events som är direkt relaterade till idrottsutövande, alltså tävlingar, träningar, KAS och andra tillfällen där vi spelar beachvolleyboll, är alkoholfria. Vi ber er därför att inte ta med alkohol till dessa events. Medlemmar som inte efterlever detta kommer få en officiell varning och kan om det upprepas därefter t.o.m. uteslutas.

 

Info om medlemsdagen

 

Har du frågor om vår verksamhet, skicka ett mail till info@malmobeachvolley.se

 

 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square