Hösten är här! Läs om medlemsdag och träningsschema


SCHEMA OCH GRUPPER HT19

Dags att komma in och slipa på tekniken igen! Vi startar igång höstterminen på måndagen den 16/9 och håller på fram till jul, 21/12.

Schema och grupper HT19

Vattning av banorna ska göras INNAN er träning och på samtliga pass! Krattning görs efter ert pass samtidigt som nästa träningsgrupp kan sätta igång och vattna INNAN sin träning!

MEDLEMSDAG

Missa inte vår medlemsdag på söndag 15/9 kl 13. Det blir spel med K(D)AS-konceptet dvs. att alla spelar med alla, vilket är väldigt socialt. Alla medlemmar är välkomna och alla nivåer!

Vi vill även poängtera att alkoholintag i samband med idrott bryter mot idrottslivets värden och dessutom våra stadgar. På förekommen anledning vill vi därför meddela att alla våra events som är direkt relaterade till idrottsutövande, alltså tävlingar, träningar, KAS och andra tillfällen där vi spelar beachvolleyboll, är alkoholfria. Vi ber er därför att inte ta med alkohol till dessa events. Medlemmar som inte efterlever detta kommer få en officiell varning och kan om det upprepas därefter t.o.m. uteslutas.

Info om medlemsdagen

Har du frågor om vår verksamhet, skicka ett mail till info@malmobeachvolley.se


Utvalda inlägg
Senaste inlägg