Anmälan barn-och ungdomsträning

NU ÄR ANMÄLAN FÖR HT21 ÖPPEN!

 

Anmälan är nu öppen för alla barn och ungdomar upp till och med 20 års ålder som vill träna beachvolleyboll med oss i höst! Fyll i dina uppgifter enligt formuläret nedan och skicka in din anmälan. Höstträningen startar den 13 september.


SISTA ANMÄLNINGSDAG: 31 juli
PLATS: Hyllie Sportcenter, Bollspelsvägen 3, 216 25 Malmö
TRÄNINGSPERIOD: 2021-09-13 till 2021-12-19                                                 
TIDER: Kan komma att förläggas alla dagar.

Läs mer om priser och terminsindelning under Träna med MBC

Träna med MBC

VIKTIG INFORMATION

  • Vi försöker skapa så jämna grupper som möjligt vad gäller ålder och nivå. Det kan hända att vi får in lite för få anmälningar i en viss åldersgrupp och då gör vi sammanslagningar mellan flera åldersgrupper. 

  • Om det är någon dag du vet att du inte kan träna så skriv gärna det i formuläret. Din anmälan är annars bindande och gäller i mån av plats.

  • Tänk på att närvaro krävs om du är anmäld till en grupp. Är du sjuk måste tränare kontaktas inför träning. Kan inte deltagaren själv ansvara för kommunikation med tränare ska målsman närvara vid första träning för att samordna med tränare hur ni kommunicerar. Kommunikation sker vanligen via messenger eller sms. 

  • Träning sker i alla väder! Enda undantaget är åska och storm.

TRÄNINGSGRUPPER OCH SCHEMA

Grupper och schema skickas ut via email cirka 2 veckor innan träningsstart.

 

Behandling av personuppgifter

På grund av rådande omständigheter kring Corona-viruset så vet vi inte exakt hur framtiden ser och ut vilka riktlinjer som kommer råda, vi reserverar oss därför för eventuella ändringar. För kontinuerliga uppdateringar besök https://www.malmobeachvolley.se/information-om-covid-19 eller www.facebook.com/malmobeachvolley.

Uppdaterat 2021-07-19