Om MBC

Malmö Beachvolley Club, även kallat MBC, är en förening som riktar sig åt beachvolleyboll och är verksamt i Malmö.  MBC grundades omkring år 2003 av några aktiva spelare som ville ha arrangerad träning under vintersäsongen och drev därmed igenom byggandet av en ny inomhusanläggning hos Malmö kommuns Kultur och Fritid. Skånes Volleybollförbund var delaktiga under uppstarten och sökte EU-medel. I november 2003 stod Bellevuehallens (idag Hyllie Sportcenter) tre inomhusbeachvolleyplaner klara och sedan dess har intresset för sporten ökat.

MBC är en klubb med ca 500 medlemmar (aktiva och stödmedlemmar). Vi bedriver träning utomhus på vår- och sommarhalvåret och under vinterhalvåret hyr vi in oss på Hyllie Sportcenter, som har tre inomhusbanor. Vi är en ideell förening med en styrelse som arbetar för medlemmarnas intresse.

Kontakta oss

Malmö Beachvolley Club
c/o Hyllie sportcenter
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Klart! Meddelandet mottaget.

Ge oss feedback anonymt

Du kan även ge oss feedback och anonymt genom att fylla i rutan till höger. Tänk då på att vi inte får några kontaktuppgifter från dig, så om du vill att vi ska kontakta dig - använd formuläret ovan med fält för namn och e-post.

Klart! Meddelandet mottaget.