Generell information om tävling

MBC´s turneringar

MBC:s tävlingar spelas antingen på de sex planerna vid Scaniabadet i Västra Hamnen, Gamla IP inne i stan eller på Ribersborgstranden vid T-bryggan. Tävlingsplatsen anges i Cupassist samt via Facebook-eventet inför tävlingen.

Börja tävla

I Svenska Volleybollförbundets säsongskalender är datum och tider för säsongens tävlingar angivna. Du anmäler dig via säsongskalendern (profixio) och en giltig tävlingslicens för båda spelare krävs för att kunna anmäla laget. För Open-tävlingar är det först till kvarn som gäller om tävlingen är full. Vid Challenger är det ”entry points” samt eventuella wild cards som avgör om ni får spela eller ej. För att tävla krävs en svensk tävlingslicens, kostnaden för tävlingslicensen ingår i ditt medlemskap som senior och kostar 150 kr för barn- och ungdom. Du måste aktivera den innan du anmäler dig.

Aktivera tävlingslicens

Betalning

För att få tävla i någon av Malmö Beachvolley Clubs tävlingar krävs det att din anmälningsavgift är betald. Din anmälan är först godkänd när betalningen är genomförd. Vid Open-tävlingar är det först till kvarn vid anmälan som gäller. För Challenger räcker det att betalningen är gjord före det att anmälan är stängd.

Avanmälan

För att en avanmälan ska vara giltig ska den meddelas till tävlingsledaren innan anmälningstiden är slut eller mot uppvisande av sjukintyg. Uppfylls inget av dessa krav har arrangören rätt att behålla anmälningsavgiften.